nieuws

Cursus ice-carving in Schimmert

Horeca

De cursus duurt twintig uur (de eerste dag van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds) en wordt gehouden in het atelier van High Lights In Ice te Schimmert in Zuid-Limburg. Na afloop krijgen de deelnemers een certificaat uitgereikt. Bovendien mogen ze alle gemaakte ijsbeelden mee naar huis nemen.De kosten bedragen ƒ695,- excl. […]

Cursus ice-carving in Schimmert

De cursus duurt twintig uur (de eerste dag van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds) en wordt gehouden in het atelier van High Lights In Ice te Schimmert in Zuid-Limburg. Na afloop krijgen de deelnemers een certificaat uitgereikt. Bovendien mogen ze alle gemaakte ijsbeelden mee naar huis nemen.
De kosten bedragen ƒ695,- excl. 19% BTW. Bij de cursusprijs inbegrepen zitten twee lunches en een diner, evenals alle koffie met Limburgse vlaai. Voor een overnachting moet zelf gezorgd worden. Peter en Marjo Meuders van High Lights In Ice verstrekken daarvoor logiesadressen in de omgeving.

Voor informatie: High Lights In Ice, Schimmert. Tel. (045) 524 34 01.

Reageer op dit artikel