nieuws

Dancing with the Stars’-paren dansen door in Novomundo

Horeca

Terwijl alle live shows van ‘Dancing with the Stars’ na de finale op 15 oktober erop zitten, dansen de paren Irene & Marcus en Jim & Julie nog even door op het podium van Studio 21 in Hilversum. De finalisten/winnaars uit het populaire RTL4-programma – die tijdens de uitzending vocaal worden begeleid door Novomundo-ster Adriana Romijn – beleven vanaf november hun debuut in de dinnershow van Wentink Events.

In een speciaal aangepast showitem zullen de dance masters bijna wekelijks hun danskwaliteiten aan de bezoekers van Novomundo vertonen. Kaarten voor dit spektakel zijn per direct te boeken.

Novomundo is onlangs haar tweede seizoen ingegaan. Naast een nog niet eerder vertoonde sterrencast is de show inhoudelijk en technisch aangepast en dichterbij het publiek gebracht. Het belangrijkste resultaat daarvan is, dat naast de bestaande 30 meter lange catwalk er nog een extra catwalk van 22 meter lengte in Studio 21 is bijgekomen, waardoor de sterren van de avond op de meest uiteenlopende plaatsen in de zaal plotseling uit de vloer ‘opstijgen’.

De dinnershow Novomundo is ieder weekend tot en met eind juni 2006 exclusief te zien in Studio 21 op het Media Park in Hilversum. Voor groepsarrangementen Wentink Events 035-6777333.Kijk voor meer informatie opnovomundo.nl

Reageer op dit artikel