nieuws

De Librije komt met ontbijtservice

Horeca

Jonnie en Thérèse Boer van het Zwolse toprestaurant De Librije gaan weer iets nieuws doen. Het creatieve, culinaire paar begint een ontbijtservice. Komend weekend is een driesterrenontbijtje van De Librije beschikbaar.

De Librije komt met ontbijtservice

Dat meldt de nieuwsbrief van De Librije. Het gaat om een ontbijt, ontbijt-brunch of een ontbijt-brunch-lunch tijdens Pasen. De service wordt geleverd door de Librije-winkel, de delicatessenzaak van ‘de Boertjes’ die vorig jaar in september open ging.

Het ontbijtpakket bestaat onder andere uit de opvallende creaties: bloempot gevuld met kaneelbrood, Thee-eieren gevuld met eigen ijzerkruid en Knaapjes kaas van knapenvelder. Het pakket is geschikt voor twee personen en kost 50 euro.

In de brunchvariant vinden we ondermeer Boerenachterham met groene asperges, een fles Cava en Advocaatlollies. Dit pakket kost 80 euro. Het ‘lunchpakket’ à 160 euro bevat onder andere de topham Pata Negra, Ganzenlever met gewürztramminer gelei en Kaviaar ‘Librije selected’. Ook ontbreek een goede fles champagne niet in dit pakket.

De nieuwe winkel loopt als een trein, zo valt te lezen in de nieuwsbrief. De 24-jarige Joeri Pechler runt de winkel. In de winkel van De Librije zijn onder meer wijnen, olijfolie, mosterd en diverse soorten jam verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel