nieuws

de parade als inschrijffeest voor bedrijven

Horeca

PromoPodium organiseert Party Parade voor bedrijven. Kleine en grote circustentjes met verrassend varieté rondom een kleurrijk verlicht eet- en drinkplein. Zomerse flessen rosé, heerlijke biertjes, heerlijk eten, lange tafels met kitscherige tafelkleedjes, rondlopende artiesten, live cooking en volop entertainment, kortom net als De Parade die elk jaar door Nederland toert.

“Na een geweldig succes voor hoofdkantoor ING Zuid Oost (1200 personen) gaan we nu ook buitengaads”, aldus Erik van Wilsum van PromoPodium. “We staan bij Het Twiske (Oostzaan) onder de rook van Amsterdam met vele originele Parade en Circustenten op het Feestterrein van De Blauwe Poort in het Twiske.”De data waarop bedrijven (vanaf 2 personen) kunnen inschrijven voor maar EURO 35,00 per persoon zijn : 30 juni, 1, 8 en 9 juli 2005. 2 juli is inmiddels uitverkocht.

Reageer op dit artikel