nieuws

Designlamp vangt insecten

Horeca

Deze insectenvanger lokt met behulp van een energiezuinige 9 watt PL uv-A lamp vliegende insecten naar het apparaat. Als de insecten in de lichtval komen, vliegen ze op een kleefplaat. Deze is niet zichtbaar vanaf de buitenzijde. Uiterlijk lijkt de Insect-wall nog het meest op een lamp. Vóór de uv-A lamp zit een houder. Hierin […]

Designlamp vangt insecten

Deze insectenvanger lokt met behulp van een energiezuinige 9 watt PL uv-A lamp vliegende insecten naar het apparaat. Als de insecten in de lichtval komen, vliegen ze op een kleefplaat. Deze is niet zichtbaar vanaf de buitenzijde. Uiterlijk lijkt de Insect-wall nog het meest op een lamp. Vóór de uv-A lamp zit een houder. Hierin zijn toiletaanduidingsbordjes, uitgangbordjes, designafbeeldingen of bedrijfslogo’s te plaatsen. Ook kunnen eigen foto’s worden gebruikt.

Met de insectenvanger wordt een set van acht kleefplaten meegeleverd en een uv-A lamp die goed is voor 9000 branduren. Optioneel leverbaar is een glasbreukbeschermhuls, bedoeld voor ruimtes waar voedsel wordt bereid. Deze wordt over de lamp geplaatst; hij houdt bij glasbreuk de scherven tegen. Prijs vanaf Fl. 200,=.
Voor informatie: Defico, Veldhoven. Tel. (040) 257 39 00.

Reageer op dit artikel