nieuws

Dianna Booher bliksembezoek in Nederland

Horeca

Dianna Booher, President van Booher Consultants Inc., was op 24 en 25 november in Nederland voor de bezegeling van de overeenkomst om HSMAI-trainers in dienst te certificeren voor het programma ‘Effective Writing’.

Booher is auteur van meer dan 40 boeken op het gebied van business communication en productiviteit. In 1980 richtte zij Booher Consultants Inc. op en inmiddels worden haar communicatiemethoden getraind in honderden bedrijven over de gehele wereld door trainers die gelicenseerd zijn door Dianna zelf. In totaal zijn bijna 3 miljoen boeken van Dianna Booher wereldwijd verkocht.

Met name een andere (effectievere) vorm van communiceren maakt de methoden van Booher Consultants Inc. uniek. De techniek hiervoor is inmiddels succesvol getraind en toegepast in honderden internationale organisaties over de wereld, zoals IBM, Nokia, Hewlett-Packard, Boeing, Deloitte & Touche, etc.

Booher Consultants Inc. is een partnership aangegaan met de HSMAI University om Booher-trainingen te verzorgen in Europa voor de Nederlands-. Duits- en Franstalige markt. DeHSMAI volgt ontwikkelingen op het gebied van trainingen en opleidingen in de Verenigde Staten op de voet. Met als doel om steeds nieuwe trainingsmethoden te blijven toepassen. In Booher Consultants Inc. is een innovatief partnership gevonden.

De HSMAI University biedt innovatieve maatwerk oplossingen op het gebied van trainingen, coaching, consultancy, scans en assessments in meer dan 20 landen, in 5 talen. Belangrijkste doelgroepen zijn hospitality, banking, automotive & retail.

Reageer op dit artikel