nieuws

Dieven strippen Al Capone’s Purmerend

Horeca

Alles is weggehaald, ze hebben niets laten staan.’ Pizzakoning Danny Galiart kreeg vorige week maandag een vervelend telefoontje. Dieven waren de nacht ervoor aan de haal gegaan met de inboedel van de Al Capone’s-vestiging in Purmerend.

Dieven strippen Al Capone’s Purmerend

De ruimte is helemaal kaal gestolen. Kassa, ovens: de totale inventaris is meegenomen. Galiart schat de schade op minimaal 20.000 euro, en die komt voor zijn rekening.

Galiart stond op het punt Al Capone’s Purmerend te openen, of, beter gezegd, te heropenen. Eerder draaide de locatie onder OPC (Original Pizza Company), maar ging failliet. Het nieuwe bedrijf van Galiart, SZWS (Samen Zijn We Sterk), kocht het bedrijf terug van de bank en maakte een doorstart.Al Capone’s Purmerend krijgt zo snel mogelijk een nieuwe inventaris. De Irakese vestigingsmanager wordt intussen klaargestoomd en kan over pakweg een maand aan de slag.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel