nieuws

Digitaal café voor horecaleerlingen

Horeca

Stichting Voorlichting Leerlingen (SVL) heeft het digitale ‘horecafé’ geopend, een digitaal netwerk speciaal voor alle leerlingen in de horeca. Op www.horecafe.nl ontmoeten horecaleerlingen elkaar digitaal.

Digitaal café voor horecaleerlingen

Via de site is het mogelijk om informatie, foto’s en filmpjes te delen en schoolspullen te kopen en verkopen.

Ook worden alle rechten en plichten van leerlingen in het Horecafé uitgelegd. In de vorm van een digitaal café wil SVL alle horecaleerlingen op een leuke en speelse manier betrekken bij alles wat er in de horecasector speelt.

Beoordelen leerbedrijf

Een belangrijk onderdeel van het netwerk is ‘beoordeel je leerbedrijf’. Aan de hand van een vragenlijst geven leerlingen hun mening en een cijfer over het leerbedrijf, de arbeidsovereenkomst en het leertraject. Deze beoordelingen kunnen door andere leerlingen bekeken worden. Hiermee helpt SVL leerlingen bij de zoektocht naar een geschikt leerbedrijf.

Reageer op dit artikel