nieuws

Digitaal kijkje in keuken

Horeca

De Vereniging Hoofden Voeding Gezondheidszorg (VHVG) werkte mee aan een site voor het Digitaal Ziekenhuis. De site is bedoeld voor zowel professionals als bezoekers.

Er kunnen vragen worden gesteld over bijvoorbeeld ziektebeelden en diëten. De site bevat onder andere een medicijngids en een woordenboek. Bezoekers van de site kunnen ook te weten komen hoe een instellingskeuken werkt. Een digitale rondleiding geeft een beeld van de keuken, waarbij te bewonderen zijn: de dieëtstraat, de kookstraat, de bakstraat , de koude- of toespijskeuken en de spoelkeuken. De foto’s worden begeleid door heldere informatie over de diverse ondelen. Het leuke is dat het ook werkt: de site is, ondanks de foto’s, snel genoeg om alles goed te kunnen bekijken. Het adres van de site is www.ziekenhuis.nl.

Reageer op dit artikel