nieuws

Digitale hulp voor talent en carriere van SVH

Horeca

SVH lanceert op de Horecava 2010 twee gratis digitale hulpmiddelen voor ondernemers en werknemers in de horeca. De SVH CarrièreCoach helpt werknemers inzicht te krijgen in hun mogelijkheden qua loopbaanontwikkeling in de horeca. De SVH TalentManager biedt ondernemers ondersteuning bij hun personeelsmanagement.

Digitale hulp voor talent en carriere van SVH

Met de SVH CarrièreCoach is het mogelijk een eigen portfolio samen te stellen, inclusief werkervaring, opleiding en kwaliteiten. Dit portfolio wordt gekoppeld aan het wensberoep van de werknemer.

Vervolgens geeft de CarrièreCoach een overzicht van de benodigde aanvullende opleidingen en werkervaring om de ambities ten aanzien van het wensberoep te kunnen realiseren.

Op deze manier helpt de SVH CarrièreCoach werknemers inzicht te krijgen in hun carrièremogelijkheden in de horeca. Daarnaast kunnen werknemers zich met behulp van de CarrièreCoach professioneel profileren naar werkgevers, die interessante vacatures hebben.

SVH TalentManager

Met de SVH TalentManager kunnen ondernemers de functies in hun bedrijf beschrijven en de benodigde kwaliteiten van hun medewerkers in kaart brengen. Tevens is het mogelijk om in dit systeem automatisch een op maat gesneden personeelsadvertentie op te stellen.

De SVH TalentManager biedt de ondernemer inzicht in de manier waarop zijn bedrijf is ingericht qua functies en wat het bedrijf daadwerkelijk nodig heeft aan competenties.

Reageer op dit artikel