nieuws

Dille & Kamille jaagt op 50 winkels

Horeca

BLEISWIJK – De winkelketen Dille & Kamille, bekend van accessoires voor huis, tuin en keuken, wil de komende jaren flink uitbreiden. De onderneming mikt op een groei van vijftien naar vijftig winkels. Buitenlandse expansie is ook voorzien, zei een woordvoerster van het bedrijf vrijdag.

Dille & Kamille jaagt op 50 winkels

Dille & Kamille opent in mei voor het eerst in 25 jaar weer een franchisezaak. Dat zal in Delft gebeuren. In dezelfde maand wordt in Zwolle volgens dezelfde formule ook een vestiging geopend. De andere franchisewinkel staat in Deventer. De overige vestigingen zijn in handen van de oprichter, Freek Kamerling.

Het aantal Nederlandse vestigingen komt met de eerste expansie op tien. Daarnaast heeft Dille & Kamille zeven winkels in België. Volgens de woordvoerster is ook in Frankrijk, Duitsland en Spanje belangstelling voor het concept van Dille & Kamille. ‘Wij willen uitbreiding naar deze landen echter op een gedegen manier doen.’ Kamerling opende zijn eerste vestiging in 1974 in Utrecht. De onderneming is inmiddels goed voor een jaaromzet van meer dan 10 miljoen euro.

Reageer op dit artikel