nieuws

Directeur Euretco Wonen vertrekt

Horeca

NIEUWEGEIN – Directeur Cor Fakkeldij van Euretco Wonen neemt aan het eind van dit jaar afscheid. De 62-jarige Fakkeldij werkte 22 jaar bij Euretco. Wie hem gaat opvolgen is nog niet bekend.

Directeur Euretco Wonen vertrekt

Onder Euretco Wonen valt een breed palet aan woonformules, waaronder bedrijven als Decorette, Woonvisie, Superkeuken en Sleepworld. Fakkeldij was zelf in het verleden ondernemer in de meubelbranche en maakte later de overstap naar het formulehuis Euretco.

Euretco Wonen benoemt per 1 juli 2007 Chris Diderich en Kor Rink in de directie. Eerstgenoemde krijgt de verantwoordelijkheid over de hele meubeldivisie, terwijl Rink de baas wordt bij de afdeling woningtextiel. Bij Euretco zijn in totaal 1500 ondernemers aangesloten die goed zijn voor bijna twee miljard euro omzet.

Reageer op dit artikel