nieuws

Discobaas gedood bij overval

Horeca

De 40-jarige man die bij een gewapende overval in Nederweert om het leven is gekomen, is de eigenaar van discotheek Carte Blanche in Weert. Dat meldt de regionale Limburgse zender L1.

Discobaas gedood bij overval

De dood van de man is door de politie meegedeeld. Rond 5.00 uur drongen verscheidene gewapende overvallers de woning binnen. Zij bedreigden daarbij het slachtoffer en zijn 38-jarige vrouw. Het echtpaar was vlak voor de overval thuisgekomen. De man raakte zwaargewond en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie heeft vijftien rechercheurs op het onderzoek gezet. Onderzocht wordt onder meer of een auto die niet ver van de woning brandend is aangetroffen, bij de overval is gebruikt. Verder zoeken duikers in de Zuid-Willemsvaart naar mogelijke aanwijzingen. Volgens de politie is niet bekend of er bij de overval iets is buitgemaakt.

Reageer op dit artikel