nieuws

Dodelijk verwond door gebroken restaurantraam

Horeca

Een gebroken raam van een restaurant heeft een voorbijganger dodelijk verwond. Dat gebeurde afgelopen zondag in Fort Lauderdale in de Amerikaanse staat Florida. De politie heeft het vreemde voorval in onderzoek.

Dodelijk verwond door gebroken restaurantraam

Een glasscherf van een gebroken restaurantraam sneed bij het incident de keel door van de 17-jarige Kemar Campbell. Het slachtoffer bloedde vervolgens dood op de stoep van het Shanghai Garden Chinese Restaurant. De hulp van een toegesnelde verpleegster kwam te laat.

Over de oorzaak van het breken van het raam heerst nog enige onduidelijkheid. Getuigen melden dat het slachtoffer een basketbal door het restaurantraam gooide, waarna hij door een scherf werd getroffen. De 13-jarige broer van Kemar, die ook op de plaats van het ongeval aanwezig was, vertelde de politie dat zijn broer tegen het raam leunde.

Reageer op dit artikel