nieuws

Drie nieuwe zaken voor Sparerib Express

Horeca

De franchiseketen Sparerib Express opent in korte tijd drie nieuwe zaken. Daarmee groeit de riborganisatie naar bijna dertig vestigingen verdeeld over het land.

Op 1 augustus gaat Sparerib Express Roosendaal open. Eind augustus opent een vestiging in Gouda de deuren, half september gevolgd door Sneek. De groeispurt concentreert zich tot de komende periode aangezien Sparerib Express voorlopig geen zaken meer opent dit jaar.

Momenteel telt Sparerib Express 26 zaken waarbij het dit jaar doorgroeit naar 29 vestigingen. Met een jaaromzet van 8,5 miljoen euro staat het bedrijf op dit moment 75ste in de ranglijst van Misset Horeca met de honderd grootste horecabedrijven van ons land. De formule werd in 1992 opgericht door Remco Robelus. In 1996 ging het bedrijf over naar een franchiseformule.

Reageer op dit artikel