nieuws

Duncan Stuttenheim voor de rechter

Horeca

Radio 538 spant een kort geding aan tegen ID&T van Duncan Stuttenheim, omdat dit bedrijf niet langer samen met de radiozender het dansevenement Trance Energy wil organiseren.

Duncan Stuttenheim voor de rechter

Een woordvoerder van Radio 538 liet donderdag weten dat de datum van het kort geding nog niet bekend is. De zender hoopt dat de rechter besluit dat de twee partijen samen verder moeten. Stuttenheim is geen onbekende in de horeca. Hij is de man achter veel innovatieve en spraakmakende horecaconcepten.

Trance Energy staat gepland op 11 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Jaarlijks bezoeken ongeveer 30.000 mensen het evenement. De eerste editie werd in 1999 georganiseerd door TMF, ID&T en Radio 538. Toen is volgens de radiozender afgesproken dat als een van de partijen zich terugtrekt, de naam en het concept niet meer gebruikt mogen worden. TMF heeft zich inmiddels teruggetrokken, zonder dat dit problemen opleverde voor de verdere organisatie van Trance Energy.

Reageer op dit artikel