nieuws

Echte filterkoffie

Horeca

De koffiezetapparaten zijn voorzien van een kandetectie: als er geen kan onder het filter staat wordt er geen water opgekookt. Koffie zetten op de gewone manier kan, maar het is ook mogelijk via het ‘prewet brew’-proces: na 30 seconden stopt het apparaat en na 60 seconden wellen in het filter wordt het zetproces vervolgd. Dit […]

De koffiezetapparaten zijn voorzien van een kandetectie: als er geen kan onder het filter staat wordt er geen water opgekookt. Koffie zetten op de gewone manier kan, maar het is ook mogelijk via het ‘prewet brew’-proces: na 30 seconden stopt het apparaat en na 60 seconden wellen in het filter wordt het zetproces vervolgd. Dit komt de smaak van de koffie ten goede. De koffiezetapparaten zijn als half- en volautomaat leverbaar. In sommige uitvoeringen met wateraftap voor een kopje thee.

Informatie: Animo BV, Amersfoort, tel. (033) 4673673 of www.animo.nl

Reageer op dit artikel