nieuws

Echte winnaars worden geboren in moeilijke tijden

Horeca

De horeca kan wel een oppepper gebruiken. Dat moet zo de gedachten zijn geweest van de beursorganisatie van de BBB en EFFF bij het vastleggen van de Canadees Ralph Kruger als spreker tijdens de openingsceremonie. De bondscoach van het Zwitserese IJshockeyteam vertelde in een uur durende motivatiespeech over zijn loopbaan en vergat daarbij niet regelmatig de parallel te trekken met de horeca.

Echte winnaars worden geboren in moeilijke tijden

Echte winnaars worden geboren in moeilijke tijden.’ Kruger startte na zijn actieve ijshockeyperiode als zijn trainerscarrière als coach van een Oostenrijks team. Hij verloor vijftien wedstrijden op rij, maar nooit zijn positief denken. Kruger: ‘Het eerste wat je moet leren is dat je op dezelfde lijn moet zitten als je team. Dit geldt natuurlijk ook voor je gezin, én voor de horeca. Als er vervolgens kansen komen, en je kunt keuzes maken, kies dan voor de positieve optie. Stel doelen en geloof erin. Iedereen kan succesvol en een winnaar zijn. Mensen met een passieve houding glijden af, mensen in beweging gaan omhoog.’

Echte winnaars worden geboren in moeilijke tijden.’ Kruger startte na zijn actieve ijshockeyperiode als zijn trainerscarrière als coach van een Oostenrijks team. Hij verloor vijftien wedstrijden op rij, maar nooit zijn positief denken. Kruger: ‘Het eerste wat je moet leren is dat je op dezelfde lijn moet zitten als je team. Dit geldt natuurlijk ook voor je gezin, én voor de horeca. Als er vervolgens kansen komen, en je kunt keuzes maken, kies dan voor de positieve optie. Stel doelen en geloof erin. Iedereen kan succesvol en een winnaar zijn. Mensen met een passieve houding glijden af, mensen in beweging gaan omhoog.’

Reageer op dit artikel