nieuws

Edwin Takens nieuwe chef-kok bij ambitieus Odeon

Horeca

Odeon moet één van de beste restaurants van Amsterdam worden. Dat vindt de leiding van de hoofdstedelijke eetgelegenheid. Om dit ambitieuze doel te halen, heeft Odeon chef-kok Edwin Takens aangetrokken.

Takens werkte de afgelopen jaren als kok in verschillende restaurants, waaronder het Bimhuis/Muziekgebouw en restaurant Silex in Amsterdam. Daarvoor runde hij het spraakmakende Restaurant Takens. De kookstijl van Takens in Odeon wordt naturel met gebruik van streekproducten. De keuken is licht gebaseerd op de Bourgondische kookstijl.

Het historische Odeon gebouw werd eind 2003 overgenomen door Paul Hermanides, eigenaar van Hotel Arena, Hermitage Café en voorzitter van de afdeling Amsterdam van KHN. Momenteel wordt Odeon verbouwd. Eind april opent het restaurant haar deuren weer.

Reageer op dit artikel