nieuws

Eén contactpersoon voor horeca

Horeca

Om het voor horecaondernemers eenvoudiger te maken, stelt de gemeente Breda één contactpersoon aan voor het behandelen vergunningaanvragen. Het gaat hierbij om een proef van zes maanden.

Eén contactpersoon voor horeca

Het college van Breda heeft voor het project de functie Accountmanager Horeca in het leven geroepen. Horecaondernemers kunnen bij deze persoon terecht voor alle vergunningen die ze nodig hebben in de bedrijfsvoering. De gemeente hoopt zo dat voor ondernemers én gemeente de aanvraag van vergunningen makkelijker en sneller verloopt.

De contactpersoon behandelt uitsluiten zaken rondom vergunningen. Het is niet mogelijk om klachten te deponeren bij de Accountmanager Horeca. Na zes maanden bekijkt Breda of de nieuwe functie aan de verwachtingen voldoet.

Reageer op dit artikel