nieuws

Eerste Bagels & Beans in Limburg

Horeca

Keten Bagels & Beans opent de eerste vestiging in Limburg. Op 12 juli gaan de deuren open in de Putstraat in het Zuid-Limburgse Sittard. De zaak komt onder te staan van het ondernemersduo Lilian Minartz en Rien Hochstenbach.

Eerste Bagels & Beans in Limburg

De nieuwe zaak komt in het gebouw waar vroegen de beroemde bakker Rulkens zat. ‘Als we klaar zijn met de verbouwing kunnen we 56 mensen een plaatsje geven. Het is de bedoeling dat we in de zomer ook een bescheiden terras kunnen openen’, aldus de 40-jarige Minartz.

Bagels & Beans is een eigentijds horecaconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in deze drukke, technologisch hoogstaande en rusteloze tijd. De site meldt dat in tegenstelling tot wat veel mensen denken de winkels niet geïnspireerd door de VS, maar door de producten, de kleuren en de geuren van Zuid-Frankrijk.

Reageer op dit artikel