nieuws

Efteling bereikt magisch bezoekersaantal

Horeca

Attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel heeft zaterdag de 100 miljoenste bezoeker sinds de oprichting van het pretpark in 1952 ontvangen. Rond half elf passeerde de familie Kling uit Nistelrode (Noord-Brabant) de kassa en werden meteen door Roodkapje en een fakir verrast. Dat heeft een woordvoerster van het attractiepark gezegd.

Efteling bereikt magisch bezoekersaantal

De miljoenste bezoeker kreeg in 1954 nog een kist sigaren cadeau en de 7 miljoenste bezoeker van het park in 1961 werd verrast met een heuse DAF. Op de familie Kling lag een viparrangement in het nieuwe bungalowpark Bosrijk te wachten.

Het attractiepark plust ondanks de recessie nog steeds in bezoekersaantal. Dit jaar verwacht de Efteling dat er ongeveer 4 miljoen bezoekers de kassa passeren, 700.000 meer dan in 2008.

Reageer op dit artikel