nieuws

Eigen soepfabriekje

Horeca

De UNOX Soup Factory is een compleet concept, bestaande uit het presentatiesysteem, 20 geconcentreerde vloeibare soepen en garnituur. Tevens zijn er promotieartikelen en –activiteiten om de soep onder de aandacht te brengen. Het systeem wordt door Unilever in bruikleen geplaatst op locaties met een minimum omzet van 8 liter soep per dag. Informatie: Unilever Bestfoods […]

Eigen soepfabriekje

De UNOX Soup Factory is een compleet concept, bestaande uit het presentatiesysteem, 20 geconcentreerde vloeibare soepen en garnituur. Tevens zijn er promotieartikelen en –activiteiten om de soep onder de aandacht te brengen. Het systeem wordt door Unilever in bruikleen geplaatst op locaties met een minimum omzet van 8 liter soep per dag.

Informatie: Unilever Bestfoods Caterplan, Rotterdam, tel. (0800) 866 946 36 of servicelijn@soupfactory.nl

Reageer op dit artikel