nieuws

Eigenaresse lunchroom Tilburg schiet man dood

Horeca

Bij een schietpartij op de Westermarkt in Tilburg is donderdagmiddag een man om het leven gekomen. De dader van de schietpartij, de 40-jarige eigenaresse van Lunchroom De Gondel uit Tilburg, is door de politie aangehouden. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. Dit heeft een politiewoordvoerder gezegd.

De politie kreeg rond kwart over drie een melding van een vechtpartij aan de Westermarkt. Deze ruzie ontaardde uiteindelijk in een schietpartij. Daarbij viel een aantal schoten. Op het moment van de schietpartij zaten er volgens de politie enkele tientallen mensen op het terras bij winkelcentrum Westermarkt, dankzij het mooie weer. Geen van de mensen op het terras raakte gewond.

Relatieproblemen lagen ten grondslag aan de schietpartij met dodelijke afloop donderdagmiddag aan de Westermarkt in Tilburg. Dit heeft een woordvoerder van de politie vrijdag bevestigd.

Pikant detail is dat woensdag in dezelfde lunchroom politie, gemeente en winkeliers een convenant ondertekenden om van winkelcentrum Westermarkt het veiligste winkelcentrum van Nederland te maken.

De politie kreeg rond kwart over drie een melding van een vechtpartij aan de Westermarkt. Deze ruzie ontaardde uiteindelijk in een schietpartij. Daarbij viel een aantal schoten. Op het moment van de schietpartij zaten er volgens de politie enkele tientallen mensen op het terras bij winkelcentrum Westermarkt, dankzij het mooie weer. Geen van de mensen op het terras raakte gewond.

Relatieproblemen lagen ten grondslag aan de schietpartij met dodelijke afloop donderdagmiddag aan de Westermarkt in Tilburg. Dit heeft een woordvoerder van de politie vrijdag bevestigd.

Pikant detail is dat woensdag in dezelfde lunchroom politie, gemeente en winkeliers een convenant ondertekenden om van winkelcentrum Westermarkt het veiligste winkelcentrum van Nederland te maken.

Reageer op dit artikel