nieuws

Eijsink Afrekensystemen

Horeca

Eijsink Afrekensystemen staat evenals vorig jaar met twee stands op de Horecava. Op stand 01.321 laat Eijsink een breed aanbod zien van noviteiten op afrekengebied, aanverwante producten en (back office) software. Ondernemers vinden hier informatie die van belang zijn om snel de juiste beslissing te kunnen maken. ‘Want succesvol ondernemen stelt steeds hogere eisen aan […]

Eijsink Afrekensystemen staat evenals vorig jaar met twee stands op de Horecava. Op stand 01.321 laat Eijsink een breed aanbod zien van noviteiten op afrekengebied, aanverwante producten en (back office) software. Ondernemers vinden hier informatie die van belang zijn om snel de juiste beslissing te kunnen maken. ‘Want succesvol ondernemen stelt steeds hogere eisen aan de efficiënte in een onderneming’, aldus de exposant.

Aan de overkant (stand 01.323) kunnen koopjesjagers hun hart ophalen. Hier is een ruim aanbod van diverse demo / occasion kassa’s en speciale beursaanbiedingen te vinden. Verkoopadviseurs geven daarnaast vrijblijvend advies over de ruime keuze kluizen, geldverwerkingssystemen en valsgelddetectoren.

EIJSINK AFREKENSYSTEMEN B.V. / 01.321 – 01.323 (Horecava 2005)

Hengelo (O)

(074) 250 55 00

www.eijsink.nl

Reageer op dit artikel