nieuws

Eldorado in nieuwe tuinen

Horeca

Het Brabantse cateringbedrijf de Eldorado Groep uit Vught gaat de horecacatering verzorgen voor een nieuw te ontwikkelen recreatiepark: de Internationale Tuinen Strijthagen.

Het park dat in de directe omgeving van Maastricht ligt, zal in juni/juli 2001 voor het publiek worden geopend. De opdracht omvat een omzet van ca. 15 miljoen gulden en zal zeker aan 75 medewerkers per jaar werk bieden. Men verwacht 350.000 bezoekers per jaar in de nieuwe tuinen.
Directeur Walter van de Leur: ‘De Eldorado Groep heeft al tien jaar ervaring met het cateren van de Kasteeltuinen in Arcen, een vergelijkbaar project in Noord-Limburg. In Mondo Verde, zoals we het project in de Tuinen Strijthagen hebben gedoopt, gaan we ook veel aan partycatering doen en richten we ons op vooral op de Zuid-Limburgse markt.’
Van de Leur verwacht een soort kruisbestuiving tussen Arcen en Strijthagen: ‘Relaties die in Arcen een party hebben gehouden, vinden het aardig om ook eens iets in het Zuid-Limburgse te doen.’
Over de toestroom van 75 nieuwe personeelsleden maakt Van de Leur zich, ondanks deze tijden van personeelskrapte, geen zorgen. ‘Onlangs hebben we een personeelsadvertentie geplaatst voor een ander project. Daar hebben we verbazingwekkend veel reacties op gekregen.’ Hoe verklaart jij die belangstelling? ‘Ons bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden. Bovendien kennen we meestal regelmatige werktijden, iets wat met name vrouwelijke medewerkers aantrekt.’

Reageer op dit artikel