nieuws

Envy is beste ‘New Style Venue

Horeca

Delicatessenbar Envy in Amsterdam is het beste totaalconcept van een bar-restaurant met aandacht voor de integratie van concept, design, food en beverage. Dat bleek tijdens de uitreiking van de Hospitality & Style Awards 05/06.

Envy is beste ‘New Style Venue

Het hoofdstedelijke Envy wordt door de jury geprezen door het goed doordachte totaalconcept waarin verse producten en goede wijnen centraal staan. De jury was verder erg te spreken over het intieme, strakke interieur. Daarnaast was ze enthousiast over het kundige personeel en fraai doorgevoerde huisstijl.

Envy is hèt voorbeeld van een goed doordacht totaalconcept, aldus het juryrapport. De open keuken van Envy bevindt zich voorin de zaak waardoor gasten direct binnen in de wereld van het bereiden van producten komen. De wand met koelkasten zijn bedoeld als showcases, zodat gasten direct interesse en zin hebben in de producten.

Een passage uit het juryrapport: ‘De jury is erg onder de indruk van de wijze waarop de verlichting is toegepast. In de weerspiegeling van de Tom Dixon lampen kan de hele ruimte worden overzien en kunnen de gasten elkaar begluren. Boven de lage tafels zijn puntspots geïnstalleerd die het gerecht letterlijk in de spotlight zetten’.

Envy was in de categorie Best New Style Venue genomineerd met Musk in Hilversum, Onassis in Amsterdam en het eveneens in Amsterdam gevestigde Rain. De vakjury bestond onder andere uit horecaondernemer Marcel Schlaman, bartender Ricardo Sporkslede en hotelier Paul Rinkens.

Reageer op dit artikel