nieuws

Espressoautomaat voor zelfbediening

Horeca

Douwe Egberts heeft een nieuwe, volautomatische espressoautomaat op de markt gebracht; Douwe Egberts Espresso 200.Door gebruik van een instant melkproduct is de automaat ideaal voor zelfbedieningssituaties. Met een druk op de knop kan iedereen een heerlijk kopje espressokoffie zetten. De automaat maalt voor elk kopje een afgepaste hoeveelheid arabicabonen. Het keuzepaneel heeft voor iedere variant […]

Douwe Egberts heeft een nieuwe, volautomatische espressoautomaat op de markt gebracht; Douwe Egberts Espresso 200.Door gebruik van een instant melkproduct is de automaat ideaal voor zelfbedieningssituaties. Met een druk op de knop kan iedereen een heerlijk kopje espressokoffie zetten. De automaat maalt voor elk kopje een afgepaste hoeveelheid arabicabonen. Het keuzepaneel heeft voor iedere variant een eigen keuzetoets. Met een capaciteit van 80 kopjes per uur en 30.000 kopjes per jaar, biedt de automaat verschillende koffievariaties en andere warmedranken.

Zoals koffie, espresso, cappuccino, koffie verkeerd, chocolade, choco café, choco-de-luxe, Wiener melange en heet water. De koffiecontainer biedt ruimte aan 1,5 kilo espressobonen.

Informatie: Douwe Egberts Coffee Systems, Joure, tel. (030) 297 21 80.

Reageer op dit artikel