nieuws

Esprit huurt nieuwe winkel op de Dam

Horeca

AMSTERDAM – Het internationale modebedrijf Esprit opent een nieuwe vestiging in Amsterdam. Het bedrijf huurt het grootste deel van het pand waar nu nog bankbedrijf ABNAmro zijn voornaamste thuishaven in Amsterdam heeft.

Esprit huurt nieuwe winkel op de Dam

Dat meldt dagblad Het Parool. ABN heeft het pand vorig jaar verkocht aan een aantal particuliere beleggers. Die hebben nu Esprit aangetrokken als nieuwe huurder, ABNAmro krijgt een kleiner deel van het pand tot zijn beschikking.

In totaal zouden zeven bedrijven interesse hebben gehad voor het pand, maar de keuze is gevallen op Esprit. Mogelijk combineert het bedrijf de modezaak met een café op de bovenste verdieping, zoals ook bij de Esprit-vestiging aan de Kalverstraat het geval is. De nieuwe winkel opent eind dit jaar of uiterlijk vroeg in 2008.

Reageer op dit artikel