nieuws

Euromeetings wordt Worldmeetings

Horeca

Euromeetings, het bedrijf dat reserveringen voor overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten in Europa verzorgt, heeft zijn dienstverlening uitgebreid. Bedrijven en particulieren kunnen via Euromeetings nu ook in een groot aantal landen buiten Europa vergaderaccommodatie en hotels boeken. Om deze extra service te onderstrepen is de naam van de onderneming vanaf 1 september 2006 gewijzigd in Worldmeetings.

De uitbreiding betekent dat er nu in meer dan 120 landen wereldwijd boekingen kunnen worden gedaan, waaronder in Noord-Afrika, de VS en Azië. ‘De afgelopen tijd hebben onze opdrachtgevers kenbaar gemaakt dat zij behoefte hebben aan een wereldwijde keuze en de mogelijkheid om deze afhandeling internationaal te kunnen consolideren’, zegt directeur Jan Reijer Brons. ‘Inmiddels zijn ook de eerste service centers buiten Europa gecontracteerd, waaronder één in Marokko, die begin september operationeel wordt.

Vanaf die datum is ook het Worldmeetings International Handbook verkrijgbaar met vermelding van de lokale vestigingen van Worldmeetings, uitleg van het boekingssysteem en een greep uit de accommodaties. Het handboek wordt verspreid onder cliënten uit de database van Worldmeetings, zoals meetingplanners en management assistants. Het Worldmeetings International Handbook verschijnt 1 maal per jaar. Kijk voor meer informatie op worldmeetings.com.

Reageer op dit artikel