nieuws

Event Company exploiteert nu ook Landgoed Voorlinden

Horeca

Landgoed Voorlinden in Wassenaar is niet meer uitsluitend beschikbaar voor KPN. Met ingang van februari 2003 heeft Event Company de exploitatie overgenomen en kunnen andere bedrijven en particulieren gebruik maken van dit exclusieve landgoed.

Event Company exploiteert nu ook Landgoed Voorlinden

Na een grootscheepse renovatie vier jaar geleden is het landhuis in zijn oorspronkelijke, originele staat teruggebracht. Het gebouw ademt de sfeer uit van een koloniaal Engels landhuis, met grote hal, bibliotheek, verschillende authentieke zalen op de begane grond voor gezelschappen tot 275 personen en op de eerste en tweede etage luxe vergaderzalen. De in Rijswijk gevestigde Event Company is onder meer exploitant van Landgoed Te Werve in Rijswijk en De Lindenhof in Delft.

Reageer op dit artikel