nieuws

exclusief dineren op het podium van stadsschouwburg nijmegen

Horeca

Keizer Karel Podia (exploitant van de Stadsschouwburg Nijmegen en De Vereeniging) heeft in samenwerking met Hutten Exclusieve Catering een concept ontwikkeld waarbij op het toneel van de Stadsschouwburg genoten kan worden van een heerlijk diner.

Na een korte inleiding voor de gasten in de theaterzaal begint een korte show. Met behulp van de hypermoderne mechanische trekkenwand komt het buffet van grote hoogte neerdalen. De koks op het toneel bereiden ter plekke gerechten en de gasten betreden het toneel vanuit de zaal. De lichttechnici zorgen voor een sfeervolle, telkens wisselende verlichting en natuurlijk krijgen de gasten de mogelijkheid een kijkje in de keuken van de theatertechniek te nemen.

“Onlangs is dit concept éénmalig gebruikt voor een relatie, we kregen binnen een week nog twee aanvragen van gezelschappen die dit concept ook wilden.”, vertelt Albert Krielen, directeur van de Keizer Karel Podia. ”De enthousiaste reacties hebben ertoe geleid dat we besloten hebben dit concept verder uit te werken en vaker toe te passen.”Het concept is geschikt voor groepen tot 150 personen en de prijzen zijn vanaf € 75,- per persoon. Voor reserveringen en informatie: afdeling Evenementen & Verhuur van de Keizer Karel Podia evenement.verhuur@keizerkarelpodia.nlKeizer Karel Podia

Reageer op dit artikel