nieuws

exclusieve filmpremière en afterparty bij film future

Horeca

Organisatiebureau voor filmgerelateerde evenementen en projecten Film Future komt met een nieuwe dienst genaamd ‘Exlusives’. Het is nu mogelijk om relaties te verwennen met ‘een rode loper’ ontvangst, waarna ze in het bijzijn van BN-ers en soms ook internationale filmsterren kunnen genieten van een exclusieve filmpremière en afterparty.

In het kader van relatiemarketing en als incentive biedt Film Future exclusieve gala- en premièrekaarten aan van verschillende filmdistributeurs en het Nederlands Film Festival.

Als eerste Exclusive presenteert Film Future het Gala van de Nederlandse Film, waarbij de gouden kalveren worden uitgereikt. Het gala vindt plaats op de slotdag van het Nederlands Film Festival vrijdag 7 oktober 2005 in de Central Studios te Utrecht.

Via de website van Film Future kan men zich vrijblijvend aanmelden voor de ‘Exclusive Alert’. U wordt dan als eerste per e-mail op de hoogte gesteld zodra een nieuwe Exclusive wordt aangeboden. Pas daarna wordt de Exclusive op de website aangeboden. Informatie: www.filmfuture.nl

Reageer op dit artikel