nieuws

Exclusieve samenwerking Peter Jan Rens en Mirjam Frentz

Horeca

Peter Jan Rens en Verrassingsburo Mirjam Frentz gaan een exclusieve samenwerking aan. Alle presentaties en voorstellingen van Peter Jan Rens zijn vanaf nu te boeken bij Verrassingsburo Mirjam Frentz.

Rens, kijkcijferkanon, presentator, entertainer en schrijver, is na een periode van 3 jaar waarin hij in Azië een aantal nieuwe activiteiten heeft opgestart naast zijn voorstellingen in het verre oosten weer ruim beschikbaar voor de Nederlandse markt. Presentaties en voorstellingen zoals “Rens in bedrijf”, voorzitterschappen voor congressen, stand up comedian act “Peter Jan de Globalist”, het doorknippen van een lint, solovoorstellingen en talkshows, maar ook zijn voorstelling “Olivier de Spast” waarin Rens samen met het publiek speelt, zijn vanaf nu te boeken.

Reageer op dit artikel