nieuws

Extra ‘lang’ warm frites

Horeca

Het assortiment voorgevormde producten van Lamb Weston / Meijer is uitgebreid met de Seasoned Wavelength frites. Seasoned Wavelength frites zijn voorzien van een laagje kruidenmelange dat de maaltijd een extra pikante smaak geeft. Ze zijn krokant na het afbakken en hebben een volle aardappelsmaak. Bovendien blijven de frites langer warm. Seasoned Wavelength frites zijn lekker […]

Het assortiment voorgevormde producten van Lamb Weston / Meijer is uitgebreid met de Seasoned Wavelength frites. Seasoned Wavelength frites zijn voorzien van een laagje kruidenmelange dat de maaltijd een extra pikante smaak geeft. Ze zijn krokant na het afbakken en hebben een volle aardappelsmaak. Bovendien blijven de frites langer warm. Seasoned Wavelength frites zijn lekker bij bijvoorbeeld een steak, kippenvleugeltjes of een Franse Sandwich.
Meer informatie: Lamb Weston / Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of info@lambweston-nl.com

Reageer op dit artikel