nieuws

Familie Van Hooydonk “Meest Markante Horecaondernemers Midden-Nederland

Horeca

Vader en Zoon Van Hooydonk van het Nieuwegeins Business Center (NBC) zijn benoemd tot de ‘Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2004’. De jury roemt de fantastische ambiance van het NBC en het perfecte gastheerschap van de familie Van Hooydonk. ‘Een persoonlijke sfeer laten terugkomen, in een groot zakelijk pand, is de kracht van de Van Hooydonks aldus de jury. Uit twaalf regionale “Markant”-winnaars wordt door een vakjury in november tijdens het Koninklijk Horeca Nederland Jaarcongres de “Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2004”gekozen.

Volgens de jury onderscheidt het NBC zich van andere business- en zalencentra door hun veelzijdigheid en de persoonlijke benadering van de klanten. Kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij het NBC. Aan de buitenkant verwacht je niet, wat je binnen aantreft. Al met al een mooi bedrijf, waar men verrast wordt door de grootte en het multifunctionele karakter. Justin van Hooydonk heeft de leiding over de dagelijkse gang van zaken, zijn ouders zijn zich aan het terugtrekken en zijn meer op de achtergrond bezig. Justin is een gedreven ondernemer met constante aandacht voor kwaliteit (van medewerkers en product) en voor het promoten van zijn bedrijf bij iedere mogelijke gelegenheid.

Met de “Markant” worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. Er worden twaalf regionale horecaondernemers benoemd. Hieruit wordt in november een landelijke winnaar gekozen. De winnaar van de titel “Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2004” wordt tijdens het jaarcongres van Koninklijk Horeca Nederland in Leeuwarden bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel