nieuws

FC Porto in De Bloemenbeek

Horeca

De wereldsterren van het Portugese FC Porto verblijven eind juli in hotel De Bloemenbeek in De Lutte. Het Twentse land en het mooie landhuis De Bloemenbeek hebben blijkbaar een internationale aantrekkingskracht. De profvoetballers van Ajax kiezen al jaren voor het 40-jarige hotel in De Lutte om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen, dit jaar komt ook FC Porto naar de Bloemenbeek.

FC Porto in De Bloemenbeek

Het Portugese kampioensteam van Co Adriaanse laat zich van 16 tot en met 27 juli in de watten leggen. FC Porto won dit jaar het landskampioenschap en de beker. De Portugese wereldsterren zitten wel goed in De Lutte, want Anouk Bartelink (17), leerling/ambulant in de bediening bij het landhuishotel en restaurant, heeft de eerste prijs behaald bij de Necon Vakwedstrijden Serveren.

Meer over De Bloemenbeek en het 40-jarig bestaan van deze locatie in het aankomende meinummer van FZ.

Reageer op dit artikel