nieuws

Feestje bij Farm Frites na gouden medaille ‘Tinus

Horeca

Een fles champagne en over een paar maanden een groot feest. Fritesleverancier Farm Frites blijft met beide benen op de grond na de gouden medaille van wielrenster Leontien Van Moorsel tijdens de Olympische Spelen in Athene. Farm Frites is al jaren sponsor van Van Moorsel, ook wel ‘Tinus’ genoemd.

Feestje bij Farm Frites na gouden medaille ‘Tinus

‘We hebben woensdag een flesje opengetrokken’, stelt Ton Christiaanse, commercieel directeur van hoofdsponsor Farm Frites International in Oudenhoorn. ‘We hebben enorm met haar meegeleefd. Vooral na de dramatische val tijdens de wegwedstrijd. Van haar man Michael Zijlaard kregen we per e-mail een foto van Leontien liggend in het ziekenhuis. Toen ik die foto zag, wist ik dat ze woensdag zou rijden tijdens de individuele tijdrit. En dat ze in vorm is en erg gemotiveerd zou zijn.’

Farm Frites is al lange tijd verbonden aan de meest succesvolle wielrenster van ons land. Christiaanse: ‘Ze is onderdeel van onze familie en zal dat nog lang blijven. Ook na haar loopbaan die binnenkort is afgelopen. We zullen over een paar maanden een groot feest organiseren. Maar voorlopig gunnen we haar rust. Ze zal het druk genoeg krijgen de komende weken. Eerst het ontvangst op Schiphol, ongetwijfeld een huldiging in haar dorp en misschien een bezoekje bij de Koningin. We houden het voorlopig bij e-mailen en SMS’en.’

Reageer op dit artikel