nieuws

Festivak gaat de grens over

Horeca

Festivak, de vakbeurs voor toeleveranciers van publieks- en bedrijfsevenementen, vindt dit jaar voor het eerst plaats in België. Op 15, 16 en 17 oktober is de 10e editie van de beurs in Hangar 29 in Antwerpen. Organisator OGZ koos voor België omdat er steeds meer Belgische collega’s naar de beurs kwamen.

Festivak gaat de grens over

In samenwerking met de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) en Politeia zal een congres aan de beurs gekoppeld worden. Het thema voor dit congres is nog niet bekend. Een dergelijk congres over veiligheid bij evenementen trok onlangs in Gent ruim 3000 belangstellenden. De organisatie rekent dan ook op veel bezoekers in Antwerpen. Kaarten voor de beurs zijn te bestellen via www.festivak.be

Reageer op dit artikel