nieuws

Feyenoord biedt ook dit seizoen zakelijke arrangementen

Horeca

Feyenoord-hospitality zal ook komend seizoen weer zakelijke arrangementen rondom de wedstrijden van Feyenoord aanbieden. Voor elke competitie- beker- en Europese wedstrijd van de Rotterdamse club heeft het bedrijfsleven keus uit meerdere arrangementen. Naast een topplaats in het stadion maken de deelnemers ook gebruik van culinaire hoogstandjes. Een voetbalpersoonlijkheid uit de Feyenoord gelederen voorziet de deelnemers van een voorbeschouwing op de wedstrijd.

Feyenoord-hospitality is een samenwerkingsverband tussen Stichting Feyenoord en MenM Events.Voor nadere informatie over reserveringen van een Feyenoord business arrangement kijkt u op www.feyenoord.nl of neemt u contact op met de afdeling hospitality.

Reageer op dit artikel