nieuws

Figi blijft in donker dineren

Horeca

Het toonaangevende horecabedrijf Figi in Zeist houdt in oktober weer avonden waarbij gasten dineren in het donker. Dit naar aanleiding van een succesvolle introductie Dineren in het Donker in het voorjaar dit jaar.

Figi blijft in donker dineren

Dineren in het Donker vindt plaats van 4 oktober tot en met 22 oktober. Inmiddels hebben al 650 gasten gereserveerd voor een viergangenmenu in volkomen duisternis. De oktoberdiners staan in het teken van het 90-jarig jubileum van de organisatie Bartiméus, dat onderwijs en zorg biedt aan mensen die slechtziend of blind zijn.

De try-outs in april zijn erg succesvol verlopen, zo laat F&B-manager Richard Francke van Figi weten. Vooral dankzij de aandacht van landelijke media waaronder RTL Nieuws, het Algemeen Dagblad, het Utrechts Nieuwsblad en ANWB Kampioen. Volgens Francke zijn daardoor de plaatsen voor de oktoberdiners inmiddels volledig uitverkocht.

Reageer op dit artikel