nieuws

FNV leden akkoord met Horeca CAO

Horeca

Maandag 25 januari hebben de leden van FNV Horeca ingestemd met de resultaten van de CAO onderhandelingen. Wat betreft de Horecabond mag de CAO dus definitief worden. Het is echter nog even wachten op de leden van KHN. Zij komen in maart met hun eindoordeel.

FNV leden akkoord met Horeca CAO

De CAO-commissie van de FNV heeft maandag overleg gehad en hun eindoordeel over de onderhandelingsresultaten is positief. ‘Onze leden beseffen dat de loonsverhoging van 1,5 procent in de komende twee jaar heel redelijk is. Zeker in deze tijden. Dat is helemaal niet gek,’ zo laat Milen van Boldrik sectorbestuurder van FNV Horeca weten.

Ook Han ter Halle namens vakbond De Unie betrokken bij het CAO proces, zegt p[ de website van De Unie het resultaat positief voor te leggen aan de eigen achterban.

Bij de CAO onderhandelingen zijn vertegenwoordigers van de volgende sociale partners betrokken: FNV Horeca, CNV, De Unie en Koninklijke Horeca Nederland.

Reageer op dit artikel