nieuws

Foodbezorgdienst levert na intakegesprek over calorieën

Horeca

De strijd tegen calorieën heeft een nieuw, zeer opvallend foodconcept opgeleverd. Het gaat om een bezorgconcept waarbij gezonde maaltijden op maat worden afgestemd op de individuele behoeften van de consument. Na een intakegesprek stelt een team van voedingsspecialisten een programma op met caloriearme bezorgmaaltijden.

Foodbezorgdienst levert na intakegesprek over calorieën

Het concept heet Calorie Care en heeft een vestiging in de snelst groeiende stad ter wereld: Mumbai in India. Het is zo’n succes dat er plannen zijn voor meerdere vestigingen. Consumenten die maaltijden willen betrekken van het bezorgbedrijf, moeten eerst een ongeveer uur durend gesprek voeren met voedingsspecialisten. Tijdens dat gesprek wordt bepaald was de specifieke wensen zijn, aan de hand van calorietellingen.

Wanneer het programma klaar is kunnen de deelnemers kiezen uit zes dagmaaltijden: ontbijt, lunch, diner en drie tussendoortjes. De maaltijden worden op drie verschillende momenten van de dag geleverd, zodat ze uiterst vers zijn. Volgens de trendsite Springwise.com is de opvallende bezorgdienst vooral interessant voor mensen die willen afvallen, voor zakenmensen en voor drukke families met weinig tijd voor het maken van gezonde maaltijden.

Reageer op dit artikel