nieuws

Formulewedstrijd horeca 2020 afgelast

Horeca

De formulewedstrijd Horeca 2020, waarbij het de bedoeling is een succesvolle horecaformule te bedenken voor het jaar 2020, gaat niet door.

Uiteindelijk slaagden slechts drie teams er in een inzending bij de jury neer te leggen, waardoor de keuzemogelijkheden voor deze jury wel erg beperkt werden. Bovendien was de jury van mening dat het ingezondene niet helemaal aan de verwachtingen voldeed, zodat besloten werd de wedstrijd voor dit jaar te annuleren. De organisatoren, SVH Onderwijscentrum en bedrijfschap Horeca en Catering, beraden zich nu op de toekomst. Wellicht wordt de wedstrijd in een ander jasje gestoken.De formulewedstrijd Horeca 2020 zou dit jaar voor de derde keer hebben plaatsgevonden, met een ontknoping tijdens de Horecava. Teams, bestaande uit een hoercaondernemer, een docent marketing en twee studenten, dienden voor de inzendingen te zorgen. Alleen de Hoge Hotelschool Leeuwarden, de Rooi Pannen in Tilburg en het ROC Westerschelde kregen hun inzending rond.

Reageer op dit artikel