nieuws

Frisse, milde wodka

Horeca

Absolut Mandrin is een nieuwe zachte wodka, gebaseerd op de Zweedse Absolut Vodka. Het karakter van deze frisse, milde wodka wordt bepaald door de typische smaak van mandarijnen en sinaasappelen, afgemaakt met een vleugje zoet. Om dit karakter te versterken zijn ook andere natuurlijke citrussmaken aan het recept toegevoegd. Absolut Mandrin is de vierde smaakvariant […]

Absolut Mandrin is een nieuwe zachte wodka, gebaseerd op de Zweedse Absolut Vodka. Het karakter van deze frisse, milde wodka wordt bepaald door de typische smaak van mandarijnen en sinaasappelen, afgemaakt met een vleugje zoet. Om dit karakter te versterken zijn ook andere natuurlijke citrussmaken aan het recept toegevoegd.

Absolut Mandrin is de vierde smaakvariant van Absolut. Het wordt geproduceerd in Åhus in Zweden volgens een continu distillatieproces, met water uit de eigen bron en tarwe afkomstig van de graanvelden in het zuiden van Zweden. Het drankenconcern verwacht dat het buitenlandse succes van Absolut Mandrin deze zomer navolging zal krijgen in de trendy horecagelegenheden van ons land.Aanbevolen wordt de wodka puur op ijs te drinken, maar hij is met z’n smaakkarakter en het alcoholpercentage van 40 ook een basis voor shots, longdrinks en cocktails.

Voor informatie: Maxxium Nederland, Amsterdam. Tel. (020) 580 68 20. www.absolut.com.

Reageer op dit artikel