nieuws

Gamma krijgt primeur met creditcard

Horeca

LEUSDEN – Bouwmarktketen Gamma krijgt een wereldwijde primeur. Het bedrijf begint met de uitgave van een eigen creditcard van Visa waarop tevens een barcode is gekoppeld met een loyaliteitsprogramma.

Gamma krijgt primeur met creditcard

Dat meldt Gamma in een persbericht. Het bedrijf zegt tevens de eerste bouwmarktketen in Nederland te zijn die landelijk creditcards als betaalmiddel accepteert. Klanten die tenminste vijfhonderd euro per jaar besteden bij Gamma krijgen de kaart gratis.

De kaart is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf Laser Cards. Het programma voorziet in kortingsbonnen voor klanten die voor 25 euro of meer per keer besteden. Daarnaast zijn aankopen automatisch verzekerd. Aanvragers van de kaart krijgen de eerste serie kortingsbonnen al direct toegestuurd.

Toenemende vraag
‘Met deze nieuwe kaart spelen we in op een toenemende vraag van klanten naar meer betalingsmogelijkheden’, zegt Laurens Miedema van Gamma. ‘Klanten willen in onze winkels gebruik kunnen maken van een creditcard en wij maken dat nu mogelijk. Verder is de Gamma Visa Card voor onze klanten de perfecte combinatie van betaalmiddel en klantenkaart.’ De kaart wordt in de eerste week van mei gelanceerd.

Reageer op dit artikel