nieuws

Garstenveld vertrekt bij Misset Horeca

Horeca

Peter Garstenveld vertrekt als hoofdredacteur van Misset Horeca. Tevens was hij verantwoordelijk voor de zustertitels Misset Catering en Snackkoerier. Garstenveld stapt per 1 november over naar Distrifood en Foodmagazine, eveneens merken van Reed Business. Geert van den Bosch is benoemd als ad-interim hoofdredacteur van Misset Horeca.

Garstenveld vertrekt bij Misset Horeca

Garstenveld begon in oktober 2008 als hoofdredacteur van Misset Horeca. Hij stapt nu over naar Distrifood waar een gat was ontstaan door het recente vertrek van de hoofdredacteur. Garstenveld was eerder hoofdredacteur van Distrifood en werkte onder meer voor Beleggers Belangen.

Geert van den Bosch is bij Misset Horeca benoemd tot ad-interim hoofdredacteur. Van den Bosch werkte eerder voor meerdere uitgeefgroepen van Reed Business waaronder Logistiek & Mobiliteit en MKB.

Reageer op dit artikel