nieuws

Gastvrije kunst

Horeca

De Hotelschool Den Haag heeft de kunstwerken After Dinner 1 en After Dinner 2 van de Haagse beeldend kunstenaar Marianne Blokland aangekocht. Het werk werd kortgeleden gepresenteerd op de najaarstentoonstelling van het schilderkundig genootschap Pulchri in de Pulchri Studio in Den Haag.

In het kader van het 75-jarig bestaan van de hotelschool hadden de leden van het genotschap nieuw werk rond het thema gastvrijheid gemaakt. Er werden zo’n 200 werken geëxposeerd. Dat van Blokland, twee doeken, werd door een deskundige jury als beste gewaardeerd en krijgt een definitieve plaats in de school.

De tentoonstelling loopt nog tot en met 10 oktober. De Pulchri Studio is gevestigd aan het Lange Voorhout 15 in Den Haag. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
De expositie is een van de vele activiteiten rond het 75-jarig bestaan van de Hotelschool Den Haag. Afgelopen donderdag werd er in het Pathé Theater in Scheveningen de nacht van de culinaire film gehouden met de rolprenten Big Night, Chocolat en Bella Martha.

Reageer op dit artikel