Gauchos investeert voor ruim half miljoen

Gauchos investeert voor ruim half miljoen

Restaurantketen Gauchos trekt ruim 600.000 euro uit om vestigingen te verbeteren. De keten van directeur Jan Geenemans investeert in zowel het interieur als de keuken. Dit jaar nog neemt Gauchos acht zaken onder handen.

De investeringen vinden plaats in Amsterdam (2), Rotterdam (2), Maastricht en in nieuwe restaurants in Eindhoven en Utrecht. De injectie moet ervoor zorgen dat Gauchos-restaurants beter aan de eisen van de franshiseformule voldoen. De kans bestaat dat de eetgelegenheden gedurende enkele weken vanwege verbouwingsactiviteiten gesloten zijn. Eind vorig jaar kondigde Gauchos een grootscheepse upgrading-actie aan.

Gauchos Restaurants telt in Nederland achttien vestigingen. Geenemans hoopt de franchiseformule de komende jaren te laten groeien tot maximaal dertig bedrijven. Verder meldt Geenemans dat eind dit jaar in Londen de achtste Gauchos-vestiging de deuren opent. Ook in het Midden-Oosten meldt Gauchos goede resultaten. ‘Door het succes van de eerste zaak zijn we inmiddels op zoek naar een locatie voor een tweede vestiging’, aldus Geenemans.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.