nieuws

Geen Dynamo Open Air dit jaar

Horeca

Het jaarlijkse hardrockfestival Dynamo Open Air gaat dit jaarbij gebrek aan een geschikte locatie definitief niet door. Dat heeft eenwoordvoerder van organisator Mojo Concerts maandag 25 februari laten weten.

Dynamo heeft de laatste tijd veel moeite om het campingfestival door telaten gaan. Verleden jaar werd na lang zoeken de Gelderse gemeenteLichtenvoorde gevonden, maar werd er toch geen metalnoot gespeeld wegens hetuitbreken van de mond- en klauwzeercrisis.

Mojo hoopt toch dat het festival in 2003 wel door kan gaan. Misschien wil deorganisatie Dynamo koppelen aan een nieuw eendaags festival, dat dit jaarvoor het eerst in Nederland plaatsvindt. Dat evenement heet Ozzfest en iseen rondreizend hardrockspektakel dat in Amerika al zeer bekend is.

Dit jaar waagt Ozzfest voor het eerst de oversteek naar Europa en is te zienin tien Europese landen. In Nederland vindt Ozzfest plaats in het GoffertPark in Nijmegen op 1 juni. Op dat terrein is plaats voor 25.000 mensen.Zeker is al dat Ozzy Osbourne en de band Tool er optreden. Later deze weekmaakt Mojo meer namen bekend.

Reageer op dit artikel